Průměrná expediční doba: 3 pracovní dny od přijetí platby.

Jak si originálně vyzdobit stěny pokoje nebo koleje? Vsaď na plakáty z fotek se zážitky z festivalů a tripů

Festivaly? ⭐ Tripy s kamarády? ⭐ Jiné nezapomenutelné akce? ⭐ Přeměň vzpomínky ve fotoalba a plakáty na stěnu pokoje – zvednou náladu a vypadají skvěle.

Popisek obrázku

Jak by se ti líbilo mít vzpomínky na nejlepší akce s kamarády i jinde než na instáči nebo v galerii mobilu? Třeba jako velkoformátovou fotografii nebo foto plakáty na stěně? Takovou dekoraci ti bude každý závidět. A ani ti nezabere moc práce – vše vyřídíš rychle online.

Vzpomínáš, jak jste vyrazili autem po Evropě? Nebo na ten festival, kde jste to pořádně roztočili? Tyhle zážitky s partou nejbližších si chceš stále pamatovat. Originální a nevšední připomínkou jsou foto dekorace. Vypadají skvěle v jakémkoliv interiéru, ať už to bude tvůj pokoj, kolej nebo vlastní byt.

100 fotek, 100 možností...

Fotoobrazy a fotoplakáty nabízí celou řadu formátů a tím i nepřeberné možnosti, jak si s jejich vzhledem vyhrát. Můžeš je dát na plátno, plastovou i dřevěnou desku, a vytisknou dokonce i ve formátu 3D. Na zeď můžeš poskládat několik minifotobrazů, které spojuje například téma letošního léta, nebo si nechat vytisknou 1 ikonický plakát z té nejlepší fotky, co máš v albu.

Proč by u tebe v pokoji neměl foto plakát/obraz chybět?

  • Je originální a kreativní

    Proč kupovat konfekci, když můžeš mít svůj vlastní unikátní fotoobraz. Jakmile se na něj podíváš, okamžitě se ti zvedne nálada.

  • Působí osobně

    Plakát je o tobě. Vyjadřuje tvoji osobnost. Tvoje zážitky. A nese s sebou spoustu emocí.

  • Potěší cenovou dostupností

    Plakát z vlastních fotek je dekorací, která tě nezruinuje. Vydrží mnoho let, ale když budeš mít náladu pokoj dekorovat zase jinak, uschováš ho do skříně a vytvoříš si plakát z nových zážitků.

TIP: Jaké fotky vybrat?

Ty, co máš nejraději. Třeba z festivalů, tripů, dovolených a jiných nezapomenutelných akcí. Mysli na to, aby měly dostatečnou kvalitu – čím lepší fotka, tím lepší výsledek. Přičemž platí, že pro větší rozměry plakátu/obrazu musí mít fotka větší rozlišení. U největších variant je pro výbornou kvalitu vyžadováno 300 DPI.

Jak vytvořit fotoobraz na plátně v editoru 24PRINT?

Ať už si vybereš fotoobraz nebo plakát z fotky, stačí, když se připojíš na Wi-Fi. Ani nemusíš stahovat žádnou appku. V hlavním menu na webu 24PRINT klikneš na příslušnou kategorii a vybereš si variantu, která tě láká – třeba fotoobraz na plátně. Zvolíš formát a dostaneš se rovnou do editoru, kam nahraješ fotku. Případně drobně upravíš, objednáš a máš.

Vyrob si fotoalbum jako připomínku nejlepších akcí

Ne všechny fotky se vejdou na stěnu a ne každá se hodí na plakát. Jenže ty akce stojí za zapamatování. Vytvoř si proto fotoknihu, můžeš si ji kdykoliv prolistovat a zavzpomínat. Alba většinou vypadají cool i jako dekorace na poličce.

Kvalitní tisk přemění obyčejnou fotku v ikonickou dekoraci

Výsledný dojem udělá především kvalita tisku, zvláště u velkoformátové fotografie. Na nás v 24PRINT se můžeš spolehnout, patříme mezi špičku na trhu a udělali jsme radost již tisícům zákazníků. Budeš mezi nimi i ty?

Kontakt O společnosti Časté dotazy Slovníček pojmů Kompletní nabídka Doprava Platební metody Stav objednávky Obchodní podmínky Technické podmínky Ochrana osobních údajů Nastavit cookies