Průměrná expediční doba: 3 pracovní dny od přijetí platby.

Přeneste své zážitky z cest na stěny domova díky fotoobrazu na plátně

Máte plnou galerii fotek z dovolené? Hledáte originální interiérovou dekoraci? Nechte si vytisknout fotoobraz na plátně! Jak na to a na co si dát pozor?

Popisek obrázku

Že vzpomínky nevyblednou? Díky fotoobrazům je to skutečně pravda. Dekorace v podobě velkoformátových fotografií navíc vypadají úchvatně, originálně a rozzáří každý interiér.

Pamatujete ještě analogové fotografie? Když jste si na dovolenou vezli 1 až 2 filmy po 36 fotkách a museli rozmýšlet, který okamžik zachytit? Pak jste snímky vyvolali, seřadili do alba a takřka nábožně prohlíželi. Anebo je nechali ležet v šuplíku, kde vzpomínky na cestování bledly spolu s časem.

Je libo koláž nebo fotoobraz z vlastních fotek?

Dnešní doba nabízí více možností a díky mobilu můžete udělat nespočet snímků. Některé z nich budou jistě zcela výjimečné. Aby se podobné fotografie neztratily mezi stovkami obrázků v galerii telefonu, můžete z nich vytvořit unikátní fotodekoraci na zeď svého domova.

Ať už vyberete 1 nejlepší fotografii a necháte si vytisknout fotoobraz na plátně nebo z několika fotek vytvoříte koláž plnou emocí, zážitky z vašich cest rázem znovu ožijí. A vy je tak budete moci sdílet například se svými návštěvami.

TIP:

Věděli jste, že fotoobraz si můžete nechat vytisknout také na dřevěnou desku? Výsledek vypadá úchvatně a designově.

Na co si dát u velkoformátových fotografií pozor

Pokud vybíráte jedinou fotografii, zvolte takovou, která má dostatečné rozlišení – tak aby její krása vynikla i ve velkém formátu. Hlavní motiv fotky by měl být více méně uprostřed a nezasahovat do krajů. Dejte si pozor také na to, aby fotka nebyla přesvětlená, nebo naopak tmavá. Rozlišení obrázku závisí i na formátu, který si pro fotoobraz zvolíte. Zatímco u nejmenšího formátu 20 × 30 cm dosáhnete výborné kvality s fotografií o rozměrech 2522 × 3673 px, u největšího námi nabízeného formátu – 60 x 90 cm – by pro nejlepší kvalitu měla mít vkládaná fotografie 7461 × 11007 px.

Pro koláž pak zvolte několik tematických fotografií z cestování. Jejich rozlišení může být o něco nižší než u velkoformátové jediné fotografie. I tady však platí, že čím kvalitnější, tím lepší výsledek budete mít.

Jak a kam fotoobraz pověsit

Jako místo pro ikonické fotoplátno vyberte místnost, kde má šanci vyniknout. Nejčastěji se jedná o obývací pokoj, kde se pokocháte nejen vy, ale také vaši nejbližší a přátelé. Rodinné fotografie se skvěle vyjímají i v jídelním prostoru, naopak soukromější zážitky můžete uchovávat na stěnách ložnice.

Doporučovaná výška, kam fotoobraz pověsit, je ve výšce očí (zhruba 150 centimetrů od podlahy). Pokud věšíte obraz nad sedačku, držte nad ní mezeru minimálně 20 až 30 centimetrů. Na věšení si přizvěte pomocníka, který obraz přidrží – a vy se můžete podívat, jestli je umístění ideální.

Pokud nechcete do zdi vrtat, máte několik možností, jak fotoobraz umístit:

  • nalepovací hřebíky na zeď,

  • samolepící háčky,

  • oboustranné lepící pásky,

  • zavěšení na dřevěné latě,

  • umístění na poličku či knihovnu.

Tisk fotoobrazů svěřte špičce v oboru

Máte perfektní fotografii a ideální místo, kam ji umístit? Jediné, co vám může pokazit radost, je špatná výsledná kvalita obrazu. S námi ale budete mít jistotu, že vyhotovený fotoobraz obdržíte v té nejlepší kvalitě. Pak už stačí jen se kochat a nechat vaše nejen cestovatelské vzpomínky znovu ožívat!


Vytvořte si vlastní fotokalendář
Kontakt O společnosti Časté dotazy Slovníček pojmů Kompletní nabídka Doprava Platební metody Stav objednávky Obchodní podmínky Technické podmínky Ochrana osobních údajů Nastavit cookies